Španjolci nakon poraza Hrvatske u finalu Eura skandirali uplakanim Hrvatima: “Croacia! Croacia!”

Foto: Uefa.tv

Mladi hrvatski reprezentativci nisu baš jednostavno podnijeli težak poraz u finalu Europskog prvenstva u futsalu do 19 godina u glavnom gradu LatvijeŠpanjolska reprezentacija svladala je Hrvatsku sa čak 6:1, nakon utakmice dio igrača je bio u suzama, no, kad su im nakon uručenih srebrnih odličja navijači Španjolske počeli skandirati ”Hrvatska, Hrvatska” na španjolskom jeziku bilo im je lakše te su postali svjesni da su unatoč porazu ostvarili veliki podvig. Biti drugi u Europi nije mala stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Svi naši navijači su zapravo španjolski vojnici koji su na ovdje na vojnoj misiji. Naravno, odlično je imati ih kao podršku ovdje. Oni su naša obitelj i s njima smo snažniji”, kazao  je Nacho Torres, španjolski kapetan za Uefu prije početka velikog finala.

Skandiranje na kraju utakmice pokazalo je poštovanje Španjolaca prema hrvatskoj reprezentaciji. Borili su se hrvatski dečki cijelu utakmicu, iako nije bilo lako. Prvi gol primili smo mi, no ubrzo su se izabranici Marinka Mavrovića vratili. Slobodan udarac realizirao je Mužar u 13. minuti susreta, no nakon toga se tresla samo hrvatska mreža. Primijetilo se, Hrvatska gubi konce, Španjolska je sigurna u svoju pobjedu. Tako nekako je i bilo, piše portal 24 sata.

Jesu li naši mladići izgorjeli u prevelikoj želji za pobjedom u finalu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči polufinala Mavrović je rekao kako je jedan hrvatski igrač plakao uoči polufinala jer ne može igrati protiv Portugala zbog žutog kartona. To samo pokazuje koliko im je bilo važno obući hrvatski dres, željeli su osvojiti zlato, no, Španjolska je bila bolja, barem danas, i to se mora priznati korektno, kao što su bili korektni španjolski navijači nakon utakmice

‘Croacia, Croacia!’, nakon osvojenog srebra hrvatske reprezentacije u Areni Riga, u Latviji, dugo će se pamtiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.