(FOTO) Futsal: Remi s Rusima za kraj, svjetskim doprvacima prvo mjesto

Dubrovnik, 26.10.2019. - Utakmicu 3. kola kvalifikacijskog turnira za plasman na Svjetsko prvenstvo u futsalu u dubrovaèkoj Sportskoj dvorani Gospino polje u subotu naveèer odigrali su Hrvatska i Rusija. foto HINA/ Baldo MARUNÈIÆ/ bm

Hrvatska malonogometna reprezentacija u posljednjem je 3. kolu skupine 7 prvog kruga kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Dubrovniku odigrala 2-2 sa svjetskim doprvakom Rusijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje reprezentacije već su osigurale prolazak u Elitno kolo već nakon prva dva kola, pa je ova utamica odlučivala samo o tome tko će osvojiti prvo, a tko drugo mjesto. Na prvom mjestu završila je Rusija.

U Elitno kolo plasirat će se ukupno 16 reprezentacija koje će biti svrstane u četiri skupine, a plasman na svjetsku smotru u Litvi izborit će pobjednici skupina i još dvije drugoplasirane reprezentacije.

REZULTATI:
Švedska – BiH 3-6
HRVATSKA – Rusija 2-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LJESTVICA:
1. Rusija 3 2 1 0 13-7 7
2. HRVATSKA 3 2 1 0 9-3 7
4. BiH 3 1 0 2 8-11 3
3. Švedska 3 0 0 3 7-16 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.