Gabrić: Žao mi je da Ivin debi nisu doživjeli njegov pokojni otac i dida

Foto: snimka zaslona

Legendarni vratar Hajduka i hrvatske reprezentacije Tonči Gabrić prokomentirao je uspon Ive Grbića, mladog vratara Lillea koji je na Malti debitirao za Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Drago mi je, puno me ljudi danas zove, puno novinara, za izjavu oko Ive Grbića. Hvala mu što me se sjetio. Bio sam mu trener u omladinskoj školi, ne samo ja nego i dosta drugih trenera koji su pomogli u njegovom razvoju, ne samo njemu, nego i Subašiću, Pletikosi, Kaliniću, svima koji su izašli iz Hajdukove škole. Ponosan sam na to da je on branio za hrvatsku reprezentaciju, želim da i dalje tako nastavi. Jedino mi je žao da ovaj uspjeh nisu doživjeli njegov pokojni otac i njegov pokojni dida.

Prokomentirao je uspjeh Vatrenih na Malti.

– I ja sam bio malo iznenađen, ali igrači su odigrali odlično. Profesor Dalić napravio je miks mladih igrača, prelomio je u jednom trenutku, rekao je igrat će mi najbolji i oni koji su u najboljoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je nedjeljni veliki poljudski obračun s Rusima za prvo mjesto:

– Prekosutra će biti nešto fantastično, samo da ne izgore. Ja sam jednom izgorio, bit će ludnica, poziva na oprez Gabrić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.