Gazzetta o ‘Interu na hrvatski pogon’: ‘Epic Brozo kao igrač odluke i Ivan Nezaustavljivi’

ivan
Foto: fah

Gazzetta dello Sport, kultni talijanski list, nahvalio je hrvatske zvijezde aktualnog prvaka Serie A nakon što su Ivan Perišić i Marcelo Brozović vodili Inter do važne pobjede 3:1 kod Spezije u 33. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Brozović je krasno zabio prvi, a Perišić također jako lijepo namjestio drugi gol Intera.

“Brozo konačno zabio, Perišić uvijek turira. Ovo je Inter na hrvatski pogon” naslov je teksta u kojem se, između ostaloga, navodi: “Epic Brozo bio je kao i uvijek igrač odluke. Ivan nije trebao igrati, ali se ipak pojavio na terenu i tamo bio impresivan. Ovo je doista Inter na hrvatski pogon.”

“Donijeli su Interu treću uzastopnu pobjedu nakon crne rupe u koju je momčad upala tijekom veljače i ožujka. Posebno je impresivno ono što je napravio Ivan Nezaustavljivi”, navodi se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gosens (26) je doveden kako bi detronizirao Perišića s lijeve strane, ali s obzirom na to kako igra sedam godina stariji Hrvat, morat će se naoružati strpljenjem. Perišiću za dva i pol mjeseca završava ugovor s Interom te još nije dogovorio produljenje”, dodaje se.

Perišića je Gazzetta proglasila igračem utakmice i dala mu ocjenu 7.5.

Gazzetta Brozovićev gol naziva magičnim, a to koliko on znači momčadi dočarava kovanicom “Brozo-dipendente”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Brozović brani, napada, pokreće, razara, pomaže svakome, ide na svaku loptu i u svaki duel…

Sada je konačno i zabio prvenstveni gol nakon gotovo godinu dana. Posljednji prije ovog bio mu je 12. svibnja prošle godine. Post mu je dakle bio dug, ali i način na koji ga je prekinuo impresivan. Sjajnim udarcem ljevicom nakon što je dodavanje ulovio sprintajući”, navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.