Genk u dramatičnoj završnici izborio bod protiv West Hama

epa09564169 Mujaid Sadick (L) of Genk in action against Said Benrahma of West Ham during the UEFA Europa League group H soccer match between KRC Genk and West Ham United in Genk, Belgium, 04 November 2021. EPA/OLIVIER HOSLET

U prvom susretu 4. kola H skupine Europske lige Genk i West Ham su odigrali 2-2. U drugom susretu iz ove skupine večeras se još sastaju Dinamo i bečki Rapid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je poveo u 5. minuti golom Josepha Paintsila, za goste je okrenuo rezultat Mohamed Said Benrahma (59, 82), da bi u 88. Tomas Souček zabio autogol za 2-2.

Nikola Vlašić nije konkurirao za gostujući sastav.

Na ljestvici vodi West Ham s 10 bodova, Genk ima četiri, a Dinamo i Rapid po tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petom kolu, 25. studenog sastaju se Dinamo – Genk, te Rapid – West Ham. Natjecanje u skupini završava 9. prosinca kada su na rasporedu susreti West Ham – Dinamo, te Genk – Rapid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.