Gerard Deulofeu žestoko raspalio po Koemanu i Barceloni: ”Nije me ništa naučio i otišao sam…”

Foto: fah

Nizozemska nogometna legenda, Ronald Koeman, zbog Barcelone napustila je mjesto izbornika reprezentacije svoje zemlje, neki su mu to zamjerili, drugi pak tvrde da se ipak radi o napretku u ionako briljantnoj karijeri. Jedno je sigurno, Koeman je sredinom devedestih briljirao u dresu Barce, za koju je igrao u vrijeme nogometnih velikana, poput Brazilca Romarija i bugarske legende Stoičkova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolac Gerard Deulofeu, koji je igrao pod vodstvom Koemana kao nogometaš Evertona, ne cijeni previše donedavnog nizozemskog izbornika i novog trenera Barcelone. Naprotiv…

”Iz svog osobnog  iskustva s Koemanom mogu vam reći vrlo malo. Nije me ništa naučio. Nisam bio zadovoljan, tražio sam da odem i otišao u Milan”, rekao je Deulofeu te je u istom stilu dodao:

“Vidjet ćemo kakav će biti na Nou Campu…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače Deulofeu je za Everton u Koemanovo vrijeme upisao svega 13 nastupa, vjerojatno otuda i netrpeljivost prema novom treneru Barcelone, koja izvire iz osobnih a ne previše objektivnih razloga. Baš kao i netrpeljivost prema Barceloni kao klubu.

Deulofeu, koji ima 26 godina, govorio je u istom stilu, bez dlake na jeziku, o aktualnom stanju u Barceloni i velikoj krizi koja trese katalonski klub poslije debakla protiv Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka, ali i krize koja nije od jučer. Barca već mjesecima ne igra nogomet na kakav su navijači tog nogometnog diva navikli.

“Istina je da me trenutna situacija u Barcloni ne tiče, uglavnom, trenutno me baš boli briga. Nemaju iskustva s igračima iz La Masije već godinama. Mnogi smo izašli iz te škole, ali nije bilo strpljenja. Sada će biti promjena, ali godinama su u zaostatku”, poručio je Deulofeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.