Giggs nahvalio Hrvatsku: ‘Hvala fantastičnim Hrvatima na pobjedi protiv Slovačke, čestitam na plasmanu na Euro’

epa07918859 Wales' manager Ryan Giggs reacts during the UEFA EURO 2020 group E qualifier soccer match between Wales and Croatia held at Cardiff City Stadium in Wales, Britain, 13 October 2019. EPA/PETER POWELL

Wales i Mađarska u utorak (20.45 sati) u izravnom međusobnom okršaju odlučuju o plasmanu na Euro. Izbornik Ryan Giggs zahvalio se Hrvatskoj uoči važnog dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala fantastičnim Hrvatima na pobjedi protiv Slovačke, čestitam im na plasmanu na Euro! Nakon subotnje pobjede Hrvatske mi sve držimo u svojim rukama, sami ovisimo o sebi, a to je uvijek najvažnije. Spremni smo za veliku utakmicu, nemamo ozlijeđenih igrača i sučelit ću Mađarima najjači sastav. Moramo biti hrabri i puni samopouzdanja, vjerujem u svoje igrača i plasman na Euro”, rekao je.

Hrvatsku je spomenuo i mađarski izbornik, Talijan, Marco Rossi.

“Svaku smo utakmicu u gostima dobro odigrali, osim protiv Hrvatske u Splitu! No, siguran sam da nam se više ne može ponoviti onako loš dan. Gledali smo Velšane protiv Azera i vidjeli smo njihove slabe točke, u nekoliko ih je navrata domaćin opasno ugrozio i zaprijetio im. Morat ćemo u Cardiffu znati iskoristiti te slabosti Walesa, ovo je utakmica ‘biti ili ne biti’ i vjerujem da će moja momčad odigrati hrabro i odgovorno”, rekao je Rossi, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.