Glasnović neće obraniti naslov olimpijskog pobjednika u trapu

Foto: fah

Hrvatski strijelac Josip Glasnović (38) neće obraniti naslov olimpijskog pobjednika u trapu osvojen prije pet godina u Rio de Janeiru, jedan od nositelja hrvatske zastave na svečanosti otvaranja Igara u Tokiju u kvalifikacijama je zauzeo 22. mjesto sa 120 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u kvalifikacijama bio je Čeh Jiri Liptak sa 124 pogotka, a u finale su se sa po 123 pogotka plasirali Britanac Matthew John Coward Holley, Kinez Haicheng Yu, Čeh David Kostelecky i Kuvajćanin Abdulrahman Al Faihan, dok je šest strijelaca imalo po 122 pogtoka te će o posljednjem finalistu odlučivati raspucavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.