Godine borbe protiv cijepljenja promijenila jedna odluka: Đoković smije igrati US Open

đoković australije sad
Foto: fah

Novak Đoković , smjet će ove godine igrati na US Openu, posljednjem Grand Slam turniru sezone na kojem ga prošle godine nije bilo zbog pravila vezanih uz zaštitu od koronavirusa. Kako se nije cijepio Đoković nije imao pravo ulaska u Sjedinjene Američke Države,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Bijela kuća jučer je objavila da 11. svibnja ukida mjeru zbog koje Đoković nije igrao niti na turnirima iz Masters 1000 serije u SAD-u.

Iako je prošle godine ukinut obvezan negativan test na koronavirus za strane putnike u zračnom prometu, ostala je mjera o obvezi cijepljenja za većinu stranih putnika. Ministarstvo domovinske sigurnosti priopćilo je u ponedjeljak da se ta obveza ukida i za strane državljane koji ulaze u SAD kopnenim ili pomorskim putem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.