Goluža: Trebala nam je ova pobjeda

Foto: fah

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža bio je zadovoljan nakon trijumfa protiv Tunisa 28-25, druge pobjede na svjetskom prvenstvu u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebala nam je ova pobjeda. Tunis je jako dobar protivnik koji je protiv nas odigrao mnogo bolje nego u prvom kolu protiv Makedonije. Imali su veliku podršku s tribina, veliki motiv, međutim mi smo odlučno i koncentrirano ušli u utakmicu,” kazao je Goluža.

Hrvatski strateg je naglasio kako su njegovi odabranici imali kontrolu svih 60 minuta.

“Kontrolirali smo utakmicu svih 60 minuta i zasluženo smo pobijedili jednog velikog protivnika. Sve ide po planu, no nema nikakve euforije,” istaknuo je Goluža pohvalivši naše navijače za podršku u Duhail dvorani u Dohi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Čupić je ponovo bio najbolji strijelac u hrvatskim redovima. Ovoga puta zabio je osam golova.

“Nikada protiv Tunisa nije lako. Bila je ovo važna pobjeda. Naša kvaliteta je došla do izražaja,” kazao je Čupić dodavši: “Tukli su oni, ali tukli smo i mi.”

Odličnu predstavu pružio je i Manuel Štrlek koji je zabio sedam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Četiri boda su najvažnija. Odigrali smo bolje nego protiv Austrije. Rasli smo u utakmici i sigurno pobijedili. Sada je najvažnije da se odmorimo,” kazao je Štrlek, te prokomentirao nešto stroži kriterij suđenja na prvenstvu.

“Najavili su stroži kriterij. Posebno se pazi na prekršaje u glavu i povlačenja i toga se suci pridržavaju. Moramo se priviknuti, no kako je nama tako je i drugima,” zaključio je Štrlek.

U nedjelju je dan odmora, a u susretu trećeg kola hrvatski rukometaši će u ponedjeljak, 19. siječnja odmjeriti snage protiv Irana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.