Goran Ivanišević komentirao današnje tenisače i otkrio što misli o lomljenju reketa

Foto: fah

Legendarni hrvatski tenisač Goran Ivanišević dao je intervju za francuski “We love tennis”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Nicku Kyrgiosu

“Ne sviđa mi se termin ‘loši momci’. Više volim reći da su to igrači s jakim karakterom. Potrebni su nam različiti ljudi. Tenis je individualni sport i lako može postati dosadan, posebno kada uzmete u obzir da je sve standardizirano, podloge, tip igre i slično. Danas malo igrača ide na mrežu, tako da su neobični igrači dobri za svjetski tenis”, rekao je Ivanišević.

O negativnom komentiranju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je po meni previše. To nije fair play. Možete imati svoje mišljenje, ali to se ne govori javno. Isto se odnosi na proslave pobjeda. Tu ga ne podržavam. Istina je uvijek zapisana na terenu. Ako pobijediš nekoga koga ne voliš, osmjehni mu se, rukuj se, to je dovoljno, ali ne pričaj svašta medijima. To su totalno nepotrebne stvari. Čak i ja, koga su uvijek smatrali za nekoga tko je temperamentan, nisam kritizirao protivnike. To je princip”, poručio je, prenose 24sata.

O lomljenju reketa

“Današnji su igrači metar iza osnovne linije, a nekad dok gledam TV prijenos, ni ne vidim na ekranu onoga tko vraća servis! Neki kažu da taj servis pokazuje nepoštovanje prema protivniku, ali ja ne mislim tako. Ako je to dozvoljeno, imate prvo koristiti ga. Nikad nisam mogao razumjeti to kažnjavanje igrača koji lome rekete. Na kraju svega, reketi su naši. Imamo sva prava polomiti ih i uzeti drugi iz torbe. To nije neobično”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.