Goran Ivanišević veliko priznanje posvetit će sestri: ”Ponosna je na mene i gledat će me tamo gore…”

Foto: Snimka zaslona

Najbolji hrvatski tenisač svih vremena, Goran Ivanišević, uvršten je u Hall of Fame. Pobjednik Wimbledona iz 2001. godine dobio je životno priznanje, a teniski svijet tu je vijest objavio na Australian Openu, turniru koji je Hrvata i lansirao u orbitu. Naime, svoje prvo četvrtfinale jednog Grand Slam turnira Goran je imao u Australiji. Nakon toga je počela jedna vrhunska karijera, koja je kulminirala osvajanjem najvećeg teniskog turnira na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Goran saznao za veliko priznanje koje je dobio?

”Javio mi je Todd Martin, bivši tenisač, danas direktor Hall of Famea,  a ja sam prvo javio ženi. Nismo smjeli nikome govoriti prije objave i nije bilo lako čuvati takvu tajnu. Rekao sam i svom timu dok smo bili na pripremama u Dubaiju. A sad nakon što je objavljeno, dobivam čestitke sa svih strana”, kazao je Goran za Novu TV iz Melbournea.

Ivanišević je zahvalio glasačima te navijačima…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Uveli su prije dvije godine da se zbrajaju i glasovi navijača, a po njima sam i lani bio u vrhu. Eto, sad sam i ja s genijalcima, velikim imenima.”

Goran će na pozornicu u srpnju izaći s Conchitom Martinez.

”Nisam mogao dobiti bolju partnericu za ulazak u Hall of Fame! Nadam se da će govor biti po mome, opušten. Naravno da ću zaboraviti ono što pripremim, pa ću nešto dodati… Todd mi je rekao da govor traje pet do sedam minuta.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Goran Ivanišević je, kako smo već pisali, osvajanje Wimbledona posvetio najboljem hrvatskom košarkašu svih vremena, Draženu Petroviću, kome će posvetiti ovo veliko priznanje?

”Roditelji su najzaslužniji, odrekli su se karijera kako bih ja uspio i sigurno će doći na red kad ću držati govor. Posvetit ću ga i sestri, koja je ponosna na mene tamo gore i gledat će me…”

Podsjetimo, sestra Gorana Ivaniševića, Srđana (53), prošle je godine umrla nakon teške bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je Goranu nakon velikog priznanja kazao Novak Đoković?

”Bilo mu je drago, pitao me kako da me oslovljava, gospodine članu ili nekako tako… Doći će i on na red. Ja sam prvi s ovih prostora, a on će još puno toga ostvariti pa onda doći na red. Ja ću ga čekati…”, zaključio je u razgovoru za NOVU TV Goran Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.