Goran Sablić napustio Široki i postao novi trener moldavskog Šerifa

Foto: Fah

Hrvatski stručnjak i bivši nogometaš Hajduka i kijevskog Dinama Goran Sablić napustio je klupu Širokog Brijega i postao novi trener moldavskog Šerifa, objavio je u ponedjeljak Nogometni klub Široki Brijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon godinu i pol provedenih na klupi ”Plavo-bijelih”, tijekom kojih je osvojio i jedan trofej kupa BiH, Sablić odlazi u moldavski Šerif, stoji u službenoj objavi širokobriješkog nogometnog kluba, koji nastupa u Premijer ligi BiH.
Sablić je Široki Brijeg vodio 60 službenih utakmica.
”Sablić je napravio iskorak u radu u našem klubu, što nije prošlo nezapaženo. Oko svih planova redovno je i korektno izvještavao klub, tako da nismo iznenađeni njegovim odlaskom u Šerif”, kazao je sportski direktor NK Široki Brijeg Dalibor Šilić.

Uz Sablića momčad s Pecare napušta i prvi pomoćnik Mirko Hrgović.

Goran Sablić je u dugogodišnjoj karijeri u dva navrata igrao za Hajduk, te za kijevski Dinamo, a ima i pet nastupa za reprezentaciju Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenersku karijeru započeo je u RNK Splitu te nastavio u Širokom Brijegu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.