Prvenstvo tek počelo a već imamo promjenu trenera: Sablić više nije trener Splita

Foto: fah

Dosadašnji trener Radničkog nogometnog kluba (RNK) Split Goran Sablić nije više na toj dužnosti, nakon što je podnio ostavku poslije domaćeg poraza od Rijeke (0-3) na otvaranju nove sezone Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sablić je nakon utakmice s Rijekom stavio svoj mandat na raspolaganje, što smo razmotrili i u konačnici odlučili potražiti novog trenera. S Goranom smo se rastali iskreno i prijateljski, te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku svoje trenerske karijere,” navodi se u priopćenju kojeg je potpisao predsjednik RNK Split Slaven Žužul.

Split će u narednim danima voditi Zvonimir Tomić, a o izboru novog trenera javnost će biti pravovremeno obaviještena, poručili su iz kluba.

Goran Sablić je izjavio kako je odlučio podnijeti ostavku jer u ovom trenutku nije više “u stanju dati svoj maksimum.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zahvaljujem se Splitu i braći Žužul na ukazanoj prilici, u klubu sam proveo predivne četiri godine, međutim odlučio sam podnijeti ostavku jer u ovom trenutku više nisam u stanju dati svoj maksimum. Klubu i momčadi, te sljedećem treneru želim sve najbolje u budućnost,” rekao je Sablić koji je na klupi Splita bio od rujna 2015. godine, a prethodno je radio kao trener mlađih kategorija gdje je s juniorima osvojio naslov prvaka Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.