Gorica nadigrala Osijek s 3:0 i preskočila ga na ljestvici

Velika Gorica,4.11.2023. U susretu 14.kola Prve HNL sastali su se Gorica i Osijek.foto HINA/Tomislav PAVLEK/tp

Nogometaši Gorice ostvarili su domaću pobjedu u 14. kolu HNL-a, na domaćem terenu Velikogoričani su s 3-0 (1-0) bili bolji od Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je to poraz Osječana otkako je na trenersku klupu došao Zoran Zekić, a Gorica je, pak, ovom pobjedom preskočila upravo subotnjeg suparnika na ljestvici. Sada je Gorica četvrta, a Osijek peti. U nadoknadi prvog dijela za 1-0 je pogodio Dino Štiglec, dok je u 82. minuti za 2-0 zabio Marko Soldo. Sve je zaključeno u 87. minuti kada je Jurica Pršir postigao gol za 3-0.

U nastavku subote na Poljudu će od 18.10 sati igrati Hajduk – Rudeš. U petak su u Zagrebu Lokomotiva i Rijeka remizirali 1-1 nakon što je domaćin poveo golom Indrita Tucija u 27., a izjednačio Toni Fruk u 43. minuti.

Posljednje dvije utakmice 14. kola igraju se u nedjelju, a sastaju se Varaždin – Dinamo od 15 sati te Istra 1961 – Slaven Belupo od 17.10 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.