Gorica osvojila važne bodove u borbi za Europu

Zagreb, 19.09.2020 - Utakmica 5. kola Prve HNL Gorica - Istra 1961. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Gorica je u Puli pobijedila Istru 1961 s 2-0 osvojivši važne bodove u borbi za Europu. Zabili su golove Špikić (42) i Mitrović (90+4), a dodajmo kako je domaćin od 79. minute igrao bez isključenog Hujbera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istri su trebali bodovi za bijeg sa začelja ljestvice u borbi s Varaždinom i Lokomotivom za ostanak u prvoj ligi, dok su Gorici trebali bodovi kako bi ostala u igri za plasman u Europu.

Vodi Dinamo sa 74 boda, Osijek ima 67, a Gorica je treća s 56 bodova. Rijeka na četvrtom mjestu ima 52, a Hajduk je peti s 47 bodova.
Istra je na začelju s 25 bodova, jedim bodom manje od Lokomotive i Varaždina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.