(FOTO) ”Građani” promašivali, ”Topnici” zabijali: Arsenal iznenađujuće pobijedio Manchester City i izborio finale FA kupa…

Foto: fah

Nogometaši Arsenala preko Manchester Cityja plasirali su se u finale FA kupa. Naime, Arsenal je na londonskom Wembleyju pobijedio Manchester City s 2:0 u prvom polufinalu FA kupa. Veliki je to, i pomalo iznenađujući, uspjeh Arsenala s obzirom kako je prije utakmice City od strane mnogih proglašen favoritom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Arsenal se na prognoze nije previše obazirao te je zasluženo pobijedio i došao u priliku osvojiti FA kup te će u finalu igrati protiv pobjednika drugog polufinalnog dvoboja Chelsea – Manchester United.

Idemo redom, u 14. minuti susreta Lacazetteov gol je poništen zbog nedozvoljene pozicije, samo nekoliko minuta kasnije Aubameyang je imao dobru priliku, koju nije uspio iskoristiti. U 19. minuti susreta gabonski nogometaš na sjajan centaršut Pepea zabio je za 1:0, tim je pogotkom utakmica krenula u smjeru koji je odgovarao Arsenalu, što se kasnije i potvrdilo.

Naime, ”Topnici” su svoju priliku čekali iz kontri, i dočekali su je, nakon brojnih promašaja Manchester Cityja Arsenal je došao i do drugog gola. Bilo je to u 72. minuti, Aubameyang je izašao sam ka golu i mirno pogodio za 2:0. City večeras, pa da se igralo i do jutra, nije mogao zabiti, promašivao je i promašivao, a golove su davali igrači Arsenala. City je ostao bez još jednog trofeja, nakon naslova izgubili su i FA kup, ostaje im ”tek” Liga prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.