Grdović podržao Thompsona: ‘Ne mrzi nikog, voli sve ljude, bilo koje nacije i narodnosti’

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija željela je da im na dočeku pjevaju Marko Perković Thompson, Mladen Grdović i Prljavo kazalište. No, Thompson se našao na udaru organizatora i dijela javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja kao Mladen Grdović mogu vam iskreno reći da je moj prijatelj Marko Perković Thompson veliki čovik i domoljub! Ne mrzi nikog, voli sve ljude, bilo koje nacije i narodnosti. U ni jednoj njegovoj pjesmi nema mržnje… Sa iskrenošću vaš Dalmatinac – Mladen Grdović”, napisao je Mladen Grdović na Facebooku i podržao kolegu.

 Macan objasnio da su izneseni stavovi njegovi osobni, a ne stavovi Vlade

Nakon što je Narod.hr u ponedjeljak 16. srpnja objavio kako se može čuti da Plenkovićev tim pokušava spriječiti dolazak Thompsona, oglasio se Krešimir Macan u ime Službe za odnose s javnošću Vlade prebacujući odgovornost za nastupe na dočeku Vatrenih na Grad Zagreb i Hrvatski nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thompsonov menadžer: ‘Dalić i Modrić unatoč organizatorima pozvali su Thompsona da ih dočeka, njegov nastup bit će poklon Vatrenima’

Doček Vatrenih: Plenković bi režirao što će se pjevati na Trgu

Za Narod.hr Thompsonov menadžer Denis Pletikosa je potvrdio kako će pjevač besplatno nastupiti na izričiti zahtjev izbornika Zlatka Dalića i kapetana Luke Modrića, unatoč tome što ga organizatori dočeka Vatrenih nisu uvrstili na popis izvođača.

Plenković prebacio odgovornost za nastupe na dočeku Vatrenih na svog koalicijskog partnera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.