Griezmann: Ma ne mrzim ja stvarno Ronalda, jako ga poštujem!

Foto: fah

Cristiano Ronaldo je nedavno otkrio kako mu je Antoine Griezmann ljetos rekao da ga mrzi, a francuski je napadač sada objasnio što se točno dogodilo te večeri u Miamiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ronaldo mi je bio susjed, prolazio je svaki dan pokraj moje kuće. Uvijek smo se pozdravljali. Ali ja sam se odselio prošle godine. Ne živim ni sada tako daleko, ali sada se ne susrećemo toliko često,” rekao je Griezmann L’Equipeu.

“Ali sreli smo se ljetos u Miamiju. Bio sam na odmoru s partnericom kada smo sreli Cristiana u restoranu. Otišao sam do njega da mu čestitam na osvajanju Eura s Portugalom i Lige prvaka s Realom.”

“Našalio sam se da ga mrzim jer sam još uvijek bio pogođen zbog poraza u finalu Eura. Ali naravno da se moji osjećaji prema njemu nisu promijenili samo zbog toga što me dobio u dva velika finala i jer je postigao hat-trick u zadnjoj utakmici. Jako ga poštujem.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da sam sada klinac, vjerojatno bih bio njegov veliki navijač. Kao što bih bio navijač i Lea Messija, Neymara i Paula Pogbe,” završio je napadač Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.