Guardiola: Haaland i Messi? Nitko se ne može usporediti s Messijem

guardiola
Foto: fah

U 10. kolu engleske Premier lige Manchester City na domaćem terenu dočekuje Southampton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na najavnoj konferenciji za medije trener Građana Pep Guardiola više je govorio o sjajnom Erlingu Haalandu nego o utakmici. Norveški napadač je od dolaska u City postigao 19 golova u 12 nastupa.

Guardiola ne prestaje s pohvalama na njegov račun, ali povlači granicu kada je u pitanju usporedba s Lionelom Messijem.

– Nitko se ne može usporediti s Messijem. Ljudi kažu da se usporede Erling i Leo. Nemamo nijednog Lea. Koliko se novih Messija pojavilo u svijetu nogometa otkad sam ja krenuo? 10, 15? I uvijek niste pogodili. Erling mora sam raditi na svojoj karijeri. Koliko sam imao pitanja o njemu na konferencija za novinare? 45 ili 50 ih je o Erlingu. Ja nemam problema s tim, njega su suigrači prihvatili savršeno, a mnogima se ne bi to svidjelo. Igrači koji su osvojili četiri Premier lige, a samo se priča o Erlingu, u drugom klubu se to nekima ne bi svidjelo. Imamo Kevina (De Bruynea) koji je fantastična osoba i sretan je što ga ima. Obojica znaju da mogu biti bolji, a tako je i sve. Nemamo ljubomornih igrača i zato ih je užitak trenirati, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.