Guardiola: Moramo biti strpljivi; Pochettino: Bitno je vjerovati

guardiola
Foto: fah

Ovaj tjedan doznat ćemo sudionike finala nogometne Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak je na rasporedu uzvratni polufinalni dvoboj Manchester Uniteda i Paris Saint-Germaina, a u srijedu u Londonu, piše HRT, igraju Chelsea i Real Madrid.

Građani dočekuju Parižane s prednošću od 2:1 iz prve polufinalne utakmice, dok na Stamford Brigdeu Blues i Kraljevski klub kreću s 1:1 iz dvoboja u Madridu.

– Iste nas opasnosti vrebaju kao u prvoj utakmici. Parižani imaju mudrog trenera, moguće je da će nešto mijenjati, ne mogu znati što će napraviti. Želja da se dođe u finale je normalna, nikad tamo nismo bili. Moramo se fokusirati na našu igru, držati zajedno u teškim trenucima. Pokušat ćemo nametnuti našu igru koliko god to bude moguće. Moramo se dobro braniti, biti strpljivi i pokušati zabiti gol, rekao je trener Cityja Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U nogometu je bitno vjerovati. Pokušat ćemo pobijediti, naravno da smo pod malim pritiskom zbog rezultata iz prvog susreta, ali u nogometu moraš pokušati, rekao je strateg PSG-a Mauricio Pochettino.

Utorak, 4. svibnja

MANCHESTER CITY – PARIS SG 21.00 (prvi susret: 2:1)

Mogući sastavi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MANCHESTER CITY: Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo; Rodri, Gündoğan; Mahrez, Bernardo Silva, Foden; De Bruyne

PARIS SG: Navas; Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Danilo, Paredes; Di María, Verratti, Neymar; Mbappé

Srijeda, 5. svibnja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CHELSEA – REAL MADRID 21.00, HTV 2 (prvi susret: 1:1)

Mogući sastavi:

CHELSEA: Mendy; Christensen, Thiago Silva, Rüdiger; Azpilicueta, Jorginho, Kanté, Chilwell; Pulišić, Werner, Mount

REAL MADRID: Courtois; Valverde, Ramos, Militão, Nacho; Casemiro, Kroos, Modrić; Asensio, Benzema, Vinícius

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.