Guardiola u finalu Community Shielda poražen, pa napao FIFA-u i UEFA-u

Foto: fah

Leicester City je u finalu Community Shielda pobijedio Manchester City 1:0 te tako došao do prve titule u tom natjecanju još od 1971. godine. Jedini pogodak na susretu zabio je Kelechi Iheanacho u 86. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pep Guardiola požalio se da mu momčad nije spremna za novu sezonu zbog UEFA-e i FIFA-e.

“Opet kasnimo sa svim jer UEFA i FIFA nisu omogućile nogometašima odmor. Tek mi treba doći sedam-osam nogometaša, Rodri je odradio samo dva treninga, Laporte je u izolaciji… Morat ćemo loviti rezultate iako nećemo biti na našoj najvećoj razini. Tako smo prošle godine izgubili od Wolverhamptona i primili pet golova od Leicestera”, rekao je Guardiola.

“Htio sam da pobijedimo, odigrali smo dobru utakmicu, posebno kad se uzmu u obzir mladi sastav i problemi s početkom priprema. Bit će bolje već u nedjelju, a cilj nam je do prve reprezentativne pauze osvojiti što je više moguće bodova. Iz onog što sam vidio danas, uvjeren sam da ćemo imati uspješnu sezonu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.