Gustaffsson: “Moramo pokazati da možemo pobjeđivati i bez Livaje”

Split, 29.8.2021.- Utakmica 7. kola Prve HNL Hajduk - Rijeka na stadionu Poljud. Na slici trener Hajduka Jens Gustafsson. foto HINA/ Mario STRMOTIÆ/ ua

Dvanaesto kolo domaćeg nogometnog prvenstva u nedjelju će zaključiti Šibenik i Hajduk u dalmatinskom derbiju koji će se igrati na Šubićevcu u 17.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je veliki dan za mene, ovdje sam 140 dana što je puno vremena kada je Hajduk u pitanju. S obzirom na sve s čime se ovdje suočavate, šest dana u Hajduku je kao šest mjeseci u nekom drugom klubu, rekao je trener Splićana Jens Gustaffsson na početku konferencije za medije uoči ogleda sa Šibenikom.

U splitskoj momčadi dosta je izostanaka, a posebno veliki hendikep će biti neigranje Marka Livaje.

– U teškoj smo situaciji zbog ozljeda, ali to je u nogometu normalno. Osim ozbiljnih ozljeda PosavcaEduoka Čuića koji će dugo izbivati, protiv Šibenika sigurno u sastavu neće biti ni Vukovića, dok je Krovinović tek počeo trenirati, tako da će teško biti spreman za nedjelju. Izostat će i Marko Livaja zbog kartona, ali obećajem da će oni koji u nedjelju budu nastupili, napraviti sve da pokažemo kako možemo pobjeđivati i bez Livaje, rekao je švedski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nijedna ekipa na svijetu ne smije ovisiti samo o jednom igraču ako želi biti uspješna i moramo pokazati da možemo igrati i bez njega, dodao je Gustafsson, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.