Gustafsson: Atmosfera je bila fantastična, a stavili smo se u tešku poziciju

Foto: fah

Trener Hajduka Jens Gustafsson naglasio je nekoliko puta nakon utakmice protiv Primorca u Kupu da je najvažniji prolazak u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Više sam uživao u atmosferi nego u utakmici. Atmosfera je bila fantastična, naši navijači su bili ovdje, a bilo je puno prijateljskih ljudi. Utakmica je bila zeznuta, tako je uvijek u Kupu. Stavili smo sebe u tešku poziciju jer smo bili pasivnih prvih 20, 25 minuta, ali poslije toga smo bili bolji. Drugo poluvrijeme smo potpuno kontrolirali i trebali smo zabiti više golova. Na kraju dana, važno je da smo prošli, samo to se računa, rekao je trener Hajduka.

Utakmica šesnaestine finala nije bila ugodna za Splićane, ali nakon preokreta s 2:1 prošli su dalje.

– Najvažnije da smo prošli, probali smo neke igrače koji su došli nedavno, ili koji su se vratili nakon ozljede. Moramo napredovati kao momčad, idemo dalje na sljedeću utakmicu, zaključio je Gustafsson, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.