Gustafsson: Ovakve pobjede čine ekipu jačom

Split, 14.08.2021 - Utakmica 5. kola Prve HNL: Hajduk - Slaven Belupo. Na slici Jens Gustafsson.foto HINA/ Mario STRMOTIÆ/ ik

Hajduk je uspio pobijediti Hrvatski dragovoljac golom Stefana Simića u 95. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Završilo je na dobar način za nas. Utakmica je bila vrlo teška, ali naša pobjeda je zaslužena. Moram reći da su igrači vjerovali cijelo vrijeme, nisu odustajali. Ovakve pobjede čine ekipu jačom i prave zajedništvo. Ponosan sam na igrače. Nikada nismo sumnjali u pobjedu u ovoj utakmici”, rekao je trener Hajduka Jens Gustafsson.

“Ima stvari koje mogu biti bolje, ali kada završi na ovaj način ne trebamo pričati o tim stvarima. Rastemo kao momčad, bit ćemo sve jači”, dodao je.

“Stipe je dobio udarac, odlučio sam ga izvaditi. Atanasov je odigrao dobro poluvrijeme, ali Vuković je jako dobar timski igrač. Nadam se da je s Biukom sve u redu, a s Atanasovom sam isto razgovarao. Posavec se jučer ujutro probudio s velikom boli u vratu. Nije bio siguran za nastup. Lovre Kalinić je rekao da se može žrtvovati za momčad, iako nije spreman. Svi znaju da je on kapetan i jedan od onih kojem svi vjerujemo. Putovao je s nama, odradio trening, ali srećom Posavec je bio spreman za nastup”, zaključio je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.