Gustafsson uoči Osijeka: Napravit ćemo sve za pobjedu

Split, 26.9.2021.- Utakmica 10. kola Prve HNL Hajduk - Lokomotiva na stadionu Poljud. Na slici trener Hajduka Jens Gustafsson. foto HINA/ Mario STRMOTIÆ/ ua

Nogometaši Hajduka u nedjelju u 19.30 igraju protiv Osijeka u Gradskom vrtu 11. kolo Prve HNL. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio Hajdukov trener Jens Gustafsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Napravit ćemo sve za pobjedu pa ćemo vidjeti za koliko će to biti dovoljno. Pričao sam s igračima koji će igrati u nedjelju, i svi su mi rekli da će se boriti svaku centimetar na terenu, rekao je trener Bijelih.

Istaknuo je da se vratio Krovinović, te da su i Vuković i Fossati više trenirali.

– To je dobro za nas, bit ćemo robusnija momčad, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na Osijek.

– Sve ekipe imaju dobre i loše periode, ali Osijek je disciplinirana ekipa koja je defenzivno i fizički čvrsta te ćemo se sigurno morati pomučiti, istaknuo je Gustafsson, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.