Gvardiol: Nadam se da će što više navijača doći na utakmicu u Osijeku

epa09514231 Josko Gvardiol of Croatia celebrates after scoring during the FIFA World Cup qualifying Group H soccer match between Cyprus and Croatia at AEK Arena Stadium in Larnaca, Cyprus, 08 October 2021. EPA/SAVVIDES PRESS

Hrvatska je pobijedila 3:0 na Cipru u sedmom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Joško Gvardiol je zabio svoj prvi gol u dresu reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije svega, drago mi je što smo ostvarili tri boda, znali smo da neće biti lagano. Šteta što nismo zabili koji pogodak više, ali nećemo žaliti, pobjeda je uvjerljiva i sad se okrećemo utakmici u Osijeku i naravno da mi je drago zbog prvijenca”, započeo je.

“Kao što sam rekao i prije, dat ću svoj maksimum na kojoj god poziciji igrao. To je moja prirodna pozicija i u njoj se osjećam najugodnije. Sretan sam što sam je igrao i nadam se da ću je igrati u budućnosti”, rekao je.

Iskusniji igrači i stožer velika su mu podrška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svakodnevno sudjeluju u ulozi podrške, od suigrača do trenera i fizioterapeuta. Mi mlađi igrači nemamo nikakvih problema, jednostavno se prepustimo i vjerujemo sebi i suigračima”, izjavio je branič RB Leipziga.

Govorio je i o utakmici sa Slovačkom.

“Nadam se da će što više navijača doći na utakmicu u Osijeku. Siguran sam da ćemo se maksimalno pripremiti i pružiti jako dobru partiju”, poručio je Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.