Gvardiol o Modriću: Još je bolji kao osoba i vođa na terenu

Foto: fah

Hrvatski nogometaš Joško Gvardiol odigrao je vrlo dobru utakmicu za Manchester City protiv Reala u Madridu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka. The Sun najavljuje uzvrat izjavama hrvatskog reprezentativnog braniča, pri čemu ističe i njegovu povezanost s Lukom Modrićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne trebam trošiti svoje vrijeme pričanjem o njegovim kvalitetama, svi ih znamo. Ali on je još bolji kao osoba i kao vođa na terenu. Bit će ovo njegov posljednji Euro, zadnja akcija s reprezentacijom. Sretan sam što s njim mogu dijeliti svlačionicu. Moram uživati u tim posljednjim trenucima s njim, ali zabavno je i suprotstavljati se suigračima iz reprezentacije na klupskoj razini”, rekao je Gvardiol i dodao:

“Igramo protiv Real Madrida, kralja ovog natjecanja, ali nema straha. Ako se bojite nešto pokušati ili napraviti, onda vam je bolje da sve gledate na TV-u. Želimo naslov. Za to će biti potrebna i pobjeda protiv Reala. Za ukupnu pobjedu potrebno je svladati i najbolje momčadi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.