Hajduk doveo bivšeg ukrajinskog reprezentativca Milevskog

Hrvatski nogometni prvoligaš Hajduk objavio je u utorak kako je angažirao ukrajinskog napadača Artjoma Milevskog (29).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskusni ukrajinski napadač i bivši reprezentativac Artjom Milevski (1985.) novi je igrač Hajduka. Stigao je danas u Split, a predstavljen će biti u petak, po povratku momčadi iz Kazahstana”, stoji u Hajdukovu priopćenju.

Milevski je prošlu sezonu proveo u turskom Gaziantepsporu za koji je ostvario šest nastupa i postigao jedan pogodak, a najveći dio karijere je proveo u kijevskom Dinamu za koji je igrao od 2002. do 2013. godine.

Ukupno je za reprezentaciju Ukrajine odigrao 50 utakmica i postigao osam pogodaka. Bio je članom reprezentacije na Svjetskom prvenstvu 2006. u Njemačkoj, te na EURU 2012. u Poljskoj i Ukrajini. Dva je puta, 2008. i 2009. godine, biran za najboljeg ukrajinskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk će u četvrtak igrati prvi susret 3. pretkola Europske lige protiv kazahstanskog Šahtjora iz Karagandija.

Splitski sastav loše je krenuo u novu sezonu Prve HNL, u prva je dva kola osvojio samo jedan bod, te se nalazi na osmom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.