Hajduk na Poljudu minimalno slavio protiv posljednje Istre 1961

Split,3.02.2021 - Utakmica 19. kola Prve HNL Hajduk - Istra 1961. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

Hajduk je pobijedio Istru na Poljudu 1:0 i tako došao do prve domaće pobjede od 27. rujna prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli su u 16. minuti golom Umuta Nayira koji je u 26. promašio jedanaesterac, ali se rezultat na kraju nije mijenjao.

Nakon što nije uspio povesti sa 2-0, Hajduk je pao u igri te je većim dijelom drugoga poluvremena čuvao minimalnu prednost.

Peti Hajduk sada ima 23 boda, tri manje četiri manje uz dvije utakmice više od četvrte Rijeke, a tri više od šestog Slavena Belupa i sedmog Šibenika. Istra 1961 je ostala na 13 bodova, dva manje uz utakmicu manje od pretposljednje Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.