Edin Džeko više nije kapetan Rome, oduzeta mu je kapetanska vrpca

epa08242032 Roma's Edin Dzeko (C) scores the 3-0 lead during the Italian Serie A soccer match between AS Roma and US Lecce at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 23 February 2020. EPA/RICCARDO ANTIMIANI

Bosansko hercegovački nogometaš Edin Džeko vratio se treninzima Rome nakon što nije uspio otići iz kluba i nakon što se baš nogometni velikani nisu pretrgli da ga dovedu u svoje redove. Džeko je, kako smo već pisali, razgovarao s trenerom Rome Fonsecom nakon što su se pojavile nesuglasice među njima, navodno su sve izgladili. Jesu li doista?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Džeko bi trebao za vikend biti na raspolaganju Fonseci za derbi protiv Juventusa, iako vrlo vjerojatno neće krenuti od prve minute. I ne samo to, bosansko – hercegovački nogometaš neće biti kapetan Rome, što je na današnjoj tiskovnoj konferenciji potvrdio sportski direktor kluba, Tiago Pinto, odlučeno je da mu se oduzme kapetanska vrpca.

Također je rečeno kako su problemi u Romi riješeni kao unutar obitelji, odnosno, Džeko je, kako tvrde, pokazao svoj profesionalizam kada mu je priopćeno da više neće biti kapetan kluba.

Pinto nije otkrio tko će biti kapetan Rome nakon Džeke, međutim, potvrdio je kako je to odluka trenera Fonsece, mediji na Apeninima pišu da se već zna tko će biti novi kapetan, trebao bi to biti Lorenzo Pellegrini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pellegrini je, podsjetimo, prošao sve omladinske kategorije Rome i nakon Francesca Tottija čini se kapetan Rome bit če dijete tog kluba. Ova vijest još uvijek nije i službeno potvrđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.