Hajduk na Poljudu predstavio novog trenera: ‘Ne želim momčad koju je strah igrati nogomet’

Foto: Hajduk/Snimka zaslona

Kako smo već pisali talijanski stručnjak Paolo Tramezzani novi je trener Hajduka. Radi se o 50-godišnjem stručnjaku, koji je ugovor s Hajdukom potpisao do ljeta 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na predstavljanju novog trenera na Poljudu, na tiskovnoj konferenciji, bili su i novi sportski direktor Mindaugas Nikoličius te predsjednik Lukša Jakobušić.

Jakobušić…

“Prijelazni rok je tek počeo i nitko još nije mogao otići. Svi igrači kojima ističe ugovor na ljeto imaju dovoljno vremena da vide kako će dalje”, na početku je kazao predsjednik Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što kaže novi trener splitskog kluba?

“Jako dobro znam Edoarda Reju, on je bio moj trener dok sam bio mlad. Nisam s njim razgovarao jer su mi sportski direktor i predsjednik rekli da nikome ne govorim da dolazim u Hajduk. No, sad kad sam ovdje sigurno ću kontaktirati njega i njegove suradnike koji su bili ovdje. Volio bih nastaviti gdje je on stao”, rekao je Tramezzani.

Novi sportski direktor Mindaugas Nikoličius…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trenutačno nemamo puno prostora da dovodimo nove igrače. Ako u akademiji imamo dovoljno dobre igrače za prvu momčad onda ćemo njima dati prednost kao što je slučaj sa Stipom Biukom. Imamo i Teklića ovdje, klinca koji je tu četiri godine, a nije započeo nijednu utakmicu. Ne mogu to objasniti, možda vi znate više nego ja. To je nevjerojatno. Pola lige me zove oko njega. Ako ima 21 godinu i ne može igrati za prvu momčad, onda nam ne treba. Ako može, onda mora igrat. Todorović? Kako ga možemo ocijeniti ako nije odigrao nijednu utakmicu 90 minuta. Može igrati za BiH protiv Nizozemske 90 minuta, a ne može igrati za Hajduk. Nemam odgovor na to.”, rekao je Nikoličius, nakon čega je dodao:

“Gotovo svi igrači ostaju u Hajduku. Velika većina…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Jakobušić tvrdi:

“Boro Primorac i Josip Španjić nastavljaju raditi u akademiji. Imaju ugovor do šestog mjeseca….”

I na kraju novi trener… Kakvu momčad ne želi?

“Ne želim momčad koju je strah igrati nogomet. Želim da igramo otvoreno i napadački. Smatram da momčad ima puno kvalitete, osobito u akademiji….”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.