Hajduk objavio da trojica igrača napuštaju klub

Varaždin, 8.5.2021.- Utakmica 33. kola Prve HNL Varaždin - Hajduk na stadionu Varteksa. Na slici slavlje nogometaša Hajduka. foto HINA/ Marko JURINEC/ ua

Nakon završetka sezone HNK Hajduk ne miruje, te slaže momčad za sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su danas iz splitskog kluba objavili da neće aktivirati opciju otkupa s Umutom Nayirom, Darkom Todorovićem i Nihadom Mujakićem koji su bili na posudbi u redovima “Bijelih” te se po završetku sezone vraćaju u svoje matične klubove.

Stoper Nihad Mujakić je za Hajduk odigrao ukupno 30 službenih utakmica.

Desni bočni Darko Todorović na Poljud je došao u kolovozu 2020. godine iz austrijskog Red Bull Salzburga. Nastupio je u 29 službenih utakmica za Bijele, a pri tom je upisao dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Umut Nayir stigao je u listopadu 2020. godine iz turskog Bešiktaša. Nastupio je u 26 službenih utakmica, postigao je šest pogodaka te svom učinku pridodao jednu asistenciju.

– HNK Hajduk im se ovom prilikom zahvaljuje na svemu te im želi mnogo sreće, uspjeha i zdravlja u nastavku karijere, objavio je klub, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.