Hajduk objavio odgovor koji je dobio od HNS-a

eura
Foto: fah

Hrvatski nogometni savez oglasio se povodom objava audio snimki komunikacije VAR sobe i glavnog suca na utakmici Varaždin – Hajduk. Hajduk je pustio cjelovite snimke iz VAR sobe te zatražio očitovanje predsjednika HNS-a Marijana Kustića kao i šefa Komisije nogometnih sudaca HNS-a, Brune Marića. Sada su pak objavili odgovor koji su zaprimili od HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poštovani g. Jakobušić,

primili smo na znanje vaš dopis vezan za snimke komunikacije sudaca iz VAR sobe koje su se pojavile u medijima.

Hrvatski nogometni savez reagirao je odmah po objavi tih snimki te je zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca koja je, kao što vam je poznato, neovisno tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, HNS će podnijeti prijavu nadležnim državnim tijelima od kojih očekujemo da istraže te utvrde tko je, kako i zbog čega navedene snimke neovlašteno skinuo, obradio i dostavio medijima. Nakon dobivenog očitovanja te povratne informacije od nadležnih tijela, Hrvatski nogometni savez će o zaključcima obavijestiti zainteresiranu javnost.

Također, potpuno smo uvjeren da regularnost natjecanja nije dovedena niti će doći u pitanje niti objavom ove snimke, kao niti suđenjem u proteklim kolima.

Srdačan pozdrav, Marijan Kustić”, poručili su im iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.