Hajduk osudio napad huligana na izbornika Kovača i delegaciju HNS-a

Foto: fah

Splitski Hajduk osudio je napad huligana na izbornika Niku Kovača i delegaciju HNS-a, koji se je dogodio u ponedjeljak na odmorištu Zir, na autocesti Zagreb – Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hajduk izražava duboko žaljenje zbog neugodnog incidenta kojeg su izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Niko Kovač i članovi delegacije Hrvatskog nogometnog saveza doživjeli na putu za Split. Također, najoštrije osuđujemo svaki oblik nasilja i huliganskog ponašanja. Izgrednike ne smatramo navijačima, te se kao klub apsolutno ograđujemo od njihovih postupaka”, objavio je Hajduk na svom internetskom portalu.

Delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza, koja je putovala za Split gdje u utorak s predstavnicima Hajduka i Grada Splita treba razgovarati o organizaciji susreta Italija – Hrvatska, na odmorištu Zir desetak huligana s obilježjima Hajduka prvo je verbalno, a potom i fizički napalo. U delegaciji Hrvatskog nogometnog saveza bili su i izvršni predsjednik Damir Vrbanović te izbornik Niko Kovač. Incident je okončan bez ozbiljnijih posljedica, uz manju štetu na službenom automobilu Saveza, a policija je izvršila očevid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.