Bomba s Poljuda: Hajduk otpustio Leku, Karoglan novi trener

Foto: fah

Hrvatski nogometni doprvak i trenutačno drugoplasirani sastav HNL-a Hajduk otpustio je dosadašnjeg trenera Ivana Leku. Momčad će preuzeti Mislav Karoglan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nakon obavljenog razgovora i analize dosadašnjeg stanja te rezultata, dogovoren raskid suradnje. S njim odlaze i njegovi pomoćnici Adnan Čustović, Tomislav Rogić te Matthias de Baerdemaeker, objavio je Hajduk.

Na klupu Splićana sjest će njihov bivši strateg, a donedavni trener Istre 1961 Mislav Karoglan.

– Karoglan se na klupu Bijelih vraća nakon 10 mjeseci kada je zbog privatnih razloga morao otići s mjesta glavnog trenera. Bijele je kao u prošloj sezoni vodio u ukupno 12 službenih utakmica u kojima je upisao osam pobjeda uz četiri neriješena ishoda, objavio je Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HNK Hajduk Split (@hnkhajduk)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karoglan će biti predstavljen sutra na Poljudu kada će i objaviti tko će mu biti pomoćnici.

Na konferenciji za medije uz novog trenera sudjelovat će predsjednik Uprave Lukša Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.