Hajduk ratuje sa švercerima oko utakmice protiv Evertona: Evo kako će stati na kraj previsokim cijenama i preprodaji ulaznica

Foto: fah

“Nikad ovoliko predradnji uoči jedne utakmice nismo poduzeli da bismo zaštitili naše članove i pretplatnike, baš s ciljem borbe protiv šverca ulaznica”, poručuje Hajduk po pitanju prodaje karata na crnom tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovim putem pozivamo sve navijače da odmah prijave slučajeve prodaje ulaznica “na crno“, baš kao što ćemo mi napraviti ako što zamijetimo prilikom naše uobičajene kontrole oko stadiona na dan utakmice. Veliku pažnju pridajemo tome i možemo reći da smo protiv BrØndbyja u tom smislu odradili odličan posao”, kažu za Slobodnu Dalmaciju.

Kod preprodavača cijene su i pet puta veće. Za sve one koji žele ulaznicu ima nade, na dan utakmice pustit će u prodaju određeni dio ulaznica za zapad koje će se prodavati po redovnoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.