Hajduk zabranio Zdravku Mamiću dolazak na Poljud!

Iz Hajduka su u nedjelju najavili, a u ponedjeljak potvrdili da su izvršnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću zabranili buduće dolaske na Poljud. Odluku je donijela Uprava uz suglasnost Nadzornog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Mamić je preskočio ogradu i ušao u ložu u kojoj su sjedili uglednici kluba, a Zdravko je tamo provocirao. Nešto kasnije je ušao u fizički sukob s Ivom Begom.

‘Bili’ raznišljaju i o privatnoj tužbi, a priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Uprava HNK Hajduk, uz suglasnost Nadzornog odbora Kluba, donijela je odluku kojom se izvršnom predsjedniku GNK Dinamo Zdravku Mamiću zabranjuje ulaz u počasnu i VIP ložu gradskog stadiona Poljud na svim Hajdukovim utakmicama.
Ova je odluka donesena zbog verbalnog i fizičkog nasilja Zdravka Mamića nad uzvanicima HNK Hajduk u počasnoj i VIP loži gradskog stadiona Poljud, te zbog verbalnog napada na člana Nadzornog odbora Ljubu Pavasovića Viskovića, kao i fizičkog i verbalnog napada na Hajdukovu legendu Ivu Begu, što se dogodilo na subotnjoj utakmici 27. kola MAXtv Prve lige odigrane između HNK Hajduk i GNK Dinamo.
Predsjednik Uprave HNK Hajduk
Marin Brbić”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.