Hajdukov povjerenik za navijače poslao poruku HNS-u: ‘Na koljenima ćete doći moliti da igrate u Splitu’

Foto: fah

Hajdukov povjerenik za navijače, zadužen za sigurnost u klubu, Kristian Petric, reagirao je na navodno ”potkradanje bespomoćne djece” u finalu Kupa u konkurenciji pionira. Osijek je slavio nakon što su Hajduku isključena dva igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najteže mi je kao i svakom čovjeku vidjeti suze bespomoćne djece koju potkradaju ‘veliki Hrvati’ koji obavljaju dužnosti unutar HNS a (svi zajedno imaju pet dana Domovinskog rata). Poruka je: da vas sve zajedno nabijem na k*tu jer ćete na koljenima doći moliti da igrate u Splitu”, napisao je Petric na Facebook. Petric je dodao i dvije poruke “Hrvatska u srcu” i “HŽV”.

Podsjetimo, Petric je bivši pripadnik Specijalne policije i čelnik Udruge veterana Domovinskog rata i prijatelja. Cijeli je Domovinski rat bio je na prvoj liniji bojišnice te je sudjelovao u oslobađanju zemlje na većini hrvatskih ratišta.  Objavio je i svoj ratni put. Tvrdi kako to nije učinio da bi sebe promovirao kao ”velikog Hrvata” nego kako bi poslao poruku ”velikim Hrvatima” iz HNS-a koji, kako tvrdi, ”potkradaju bespomoćnu djecu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.