Hajdukov vratar: Futacs nam nedostaje više od Vlašića – evo i zašto

Foto: fah

Vratar Hajduka Dante Stipica progovorio je o stanju u momčadi, ambicijama, propuštenim prilikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imali smo dobru prilika primaknuti se vrhu, a mi odigramo lošu utakmicu mimo svih dogovora koje smo imali u svlačionici. Slaven se povukao, nije imao ambicije prema naprijed, ali, nažalost, nismo pronašli nikakvo rješenje za probijanje njihova obrambenog bloka”, otkriva Stipica za Sportske novosti.

“Imali smo po tri boda servirana u svakoj od prošlih utakmica. Ukupno šest bodova, koji su ispušteni u velikoj prigodi. Pobjegli bismo i Rijeci i Osijeku, približili se Dinamu… Ali, nabrojane utakmice govore da nije stvar ni trke ni htijenja, nego je u pitanju psihološki trenutak. Sami smo dopustili da ne uzmemo bodove u tim susretima”, dodao je.

Na pitanje o razlici među domaćim igračima i strancima, kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Ako su stranci u momčadi, onda posjeduju kvalitetu da budu u Hajduku. Svatko od nas želi pobjedu kada izađe na teren, a igrače ne bih dijelio po tome je li netko stranac ili domaći”, ispričao je.

“Domaći je igrač više naviknut da se nosi s tim pritiskom, jer se na Poljudu razvija od svoje 10 ili 12 godine. Domaći su ti koji moraju potegnuti kolo, kako ja volim reći. Tako je svuda u svijetu, tako je i u Hajduku. Ali, istina je da bolje razumije kako diše okolina”, dodao je.

Upitan tko više nedostaje momčadi, Futacs ili Vlašić, otkriva:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Više nedostaje Futacs, jer on je igrač Hajduka na kojeg zbog ozljede ne možemo računati. Svakoj ekipi bi nedostajao takav klasni napadač. Svoju ulogu je odrađivao na visokom nivou i zato je napad radio na višoj razini s Futacsem”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.