Hajdukovci u raspravi zbog jednog igrača: On je najveći virus ovoga kluba

Foto: fah

Derbi osmog kola SuperSport HNL-a igrao se na Rujevici između Rijeke i Hajduka. Podijelili su bodove, a navijači su imala puno toga za reći o predstavi svojih ljubimaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Instagram stranica niko_kao_hajduk_iz_splita_1950 je nakon utakmice s Rijekom objavila informaciju da se radi o prvom remiju nakon 20 Jadranskih derbija između Rijeke i Hajduka.

Iako je većina navijača pokazala zadovoljstvo zbog igre Hajduka, neki su se okomili na veznjaka Filipa Krovinovića koji po njjhovom mišljenju nije bio dovoljno ofenzivan.

“Filip Krovinović je najveci virus ovoga kluba već tri godine”, napisao je jedan korisnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

. “Krova je ljudina od čovika, ali Krovi svaku loptu traži rješenje u stoperima. Ja tu isto vidim problem. Slabo okreće stranu i igra dosta sporo”,napisao je drugi.

“Od davno Hajduk nije izgledao ovako dobro. Pa mi igramo bez panike u 93. minuti. Igramo kao da je prva minuta. Krovi mora li svaka ići našim stoperima? Okrene je na pamet na drugu pa makar nikome samo da ide naprijed”, stoji u komentarima.

Neki su stali u Krovinovićevu obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidi se da u životu nisi igrao nogomet”, “Molit ćemo Boga da se vrati ako se ozljedi ikad. Rakitić izgleda dobro, a velika zasluga toga je Krovinović”, “Krova je doktor”, “Eto sad ti on najgori igrač, a iduću kad zabije odmah će ga dizati u nebesa! Tipični hajdukovac, nema šta”, pišu drugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.