Hajdukovom braniču nedavno je umro djed, a otac mu je ranjen na Trpinjskoj cesti

Foto: Hajduk.hr

Hajdukovi juniori plasirali su se u polufinale juniorske Lige prvaka nakon što su u ludom raspucavanju penala prošli Borussiju Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič Šimun Hrgović odlučio je nakon utakmice majicom poslati poruku svom djedu u Vukovaru. Naime, on je rođen u Vukovaru, a Hajduk ga je doveo iz Cibalije. ”Dido, ovo je za tebe”, napisao je Hrgović na majici.

> Kapetan juniora Hajduka: Bog nas je pogledao i na jedanaesterce smo prošli dalje

“Mi smo porijeklom iz Satrića, tu iz Dalmatinske zagore, ali živjeli smo u Vukovaru. Moj tata je došao poslom u Vukovar, trbuhom za kruhom. Ja i Šimun rođeni smo Vukovarci. A dida Luka, moj otac, mu je kupio prvi balun čim je prohodao. Dida je umro prije mjesec dana…”, ispričao je za Slobodnu Dalmaciju otac Ivica, inače sudionik Domovinskog rata, koji je u borbi na Trpinjskoj cesti dobio metak u vrat.

Njega su suborci spasili tako da su ga izvukli kroz polje kukuruza. ” Da, jesam, mi smo s Trpinjske ceste, tamo smo živjeli i prije rata, tamo smo i dandanas. I ratni sam vojni invalid, umirovljen… Svoj put sam odradio… Ali ne bih sada previše o tome…”, istaknuo je otac Ivica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.