Hajduku nova novčana kazna

Foto: fah

Na adresu Hajduka stigla je nova kazna za navijačke nerede. Nakon završetka 12. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, disciplinski sudac Alan Klakočer donio je odluke o kaznama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedinu kaznu za navijačke nerede na tribinama dobio je splitski klub:

– HNK Hajduk kažnjen je s 20.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Hajduk-Varaždin. Domaći navijači, smješteni na sjevernoj tribini, upalili su između 67. i 69. minute 29 baklji i dvije bljeskalice te ubacili dvije baklje na tartan stazu, u 71. minuti ubacili jednu baklju na tartan stazu, u 73. minuti upalili dimnu kutiju, a u 83. minuti bacili jednu petardu na tartan stazu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.