Hajduku se vraća Kalinić, Karoglan najavio: Idemo po tri boda

Foto: fah

Hajduk u sklopu 15. kola SuperSport HNL-a gostuje kod Lokomotive u Zagrebu. Dvoboj iz Kranjčevićeve možete u nedjelju od 14.50 gledati na Drugom programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Lokomotiva je momčad koja ima identitet, a to je intenzitet. Maksimalno su agresivna momčad. Kada kreiraju svoje uvjete, pogotovo na domaćem terenu, jako su opasni. Vidjeli smo prošle sezone, u prvenstvu smo s njima u Kranjčevićevoj upisali dva neriješena rezultata. Maksimalno smo motivirani i očekujemo da budemo pravi, najavio je trener Splićana Mislav Karoglan, istaknuvši:

– Atmosfera je odlična. Vraća nam se kapetan Lovre Kalinić, a za druge ćemo još vidjeti, rekao je trener Splićana, koji će u Zagreb bez najboljeg igrača Marka Livaje, koji je skupio tri žuta kartona.

Kalinić se ozlijedio u dvoboju s Varaždinom te je propustio šesnaestinu finala Kupa u Cvetkovcu i tri ligaška susreta, dva s Goricom i derbi s Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako smatra da je Lokomotiva zahtjevno gostovanje, Karoglan ističe da njegova momčad želi pobjedu:

– Hajduk uvijek ide na tri boda, to je jedina opcija, iako poštujemo svakog protivnika. No bavimo se sobom i unaprijeđenjem naše igre, zaključio je, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.