Halilhodžić o kritikama na račun Dalića: ‘Pametari koji tako iživljavaju svoje osobne frustracije’

Foto: fah

Bivši trener Dinama Vahid Halilhožić prokomentirao je za bošnjački portal Sportsport.ba poraz Hrvatske u osmini finala Europskog nogometnog prvenstva od Španjolske nakon drame u Kopenhagenu. Za razliku od nekih hrvatskih ”nadrealista” bosansko – hercegovački trener stao je u obranu hrvatskog nogometnog izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Hrvatima treba čestitati na odličnoj utakmici, a jesu li mogli više to je druga priča”, kazao je bivši trener zagrebačkih Modrih, koji ipak s Dinamom nije uspio izboriti to mitsko europsko proljeće, a što je kasnije za rukom pošlo Bjelici i Mamiću.

‘To što se kritizira Zlatko Dalić je tako kod nas. Svi znaju pametovati nakon utakmice i to je to.”

Na meti kritika je i Didier Deschamps čija je Francuska ispala od Švicarske, reprezentacije koju su u skupini deklasirali Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ne želim više komentirati te pametare koji tako iživljavaju svoje osobne frustracije jer ja znam par takvih ljudi. Didier Deschamps je svjetski prvak i prema tome ti ljudi nemaju taj renome da njemu nešto kažu. Lako je kritizirati, a to što je iza tih kritika i neko osobno mišljenje u to ne treba ulaziti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.