Halilhodžićeva reprezentacija zaglavila u Gvineji: ‘Cijeli dan čujemo pucnjeve u blizini’

vahid halilhodžić
Foto: snimka zaslona

Izbornik Maroka Vahid Halilhodžić i njegovi igrači nalaze se u jednom hotelu u glavnom gradu Gvineje Conakryju, u kojem očekuju evakuaciju u sigurnu zonu, potvrdio je sam bosansko-hercegovački stručnjak francuskom L’Equipeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maroko je stigao u Gvineju na utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a ondje su se našli usred pucnjave.

“Cijeli dan čujemo pucnjeve u blizini. Čekamo dozvolu da dođemo do zračne luke, trenutačno nikud ne možemo. Avion nas čeka, no ne smijemo krenuti. A do zračne luke imamo 45 minuta ili jedan sat. Sigurnost nije zajamčena kad se čuju pucnjevi”, rekao je Halilhodžić.

“Ne znamo što se vani događa. Smješteni smo nedaleko od predsjedničke palače. Rekao bih da na ulicama nema puno ljudi, ali vidio sam da vojnici trče. Ne znamo. Igrači su nemirni, zabrinuti. Ja sam naviknut, za mene to ne predstavlja takav problem. Ali situacija je bizarna”, nastavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.