Halilović otišao iz Milana na posudbu u Standard

Foto: Twitter

Kapetan mlade hrvatske nogometne reprezentacije Alen Halilović otišao je iz Milana na posudbu u belgijski Standard iz Liegea gdje će ostati do ljeta 2020. godine, kada će Standard moći i otkupiti njegov ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Standard, Milan i Alen Halilović postigli su sporazum. Hrvatski reprezentativni vezni igrač je posuđen našem klubu do lipnja 2020. uz opciju otkupa”, priopćio je Standard u četvrtak kasno navečer.

Halilović, kojeg za šest mjeseci čeka Europsko prvenstvo s Hrvatskom, tražio je klub u kojem bi se razvijao, igrao i skupio potrebnu minutažu. On je prošlo ljeto došao u Milan no ondje je odigrao ukupno 60 minuta u trima utakmicama Europske lige.

Čim se u siječnju otvorio prijelazni rok tražio je klub u kojem će igrati te su među opcijama bile momčadi iz Italije, Španjolske, Turske, Nizozemske i Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standard se nalazi na četvrtom mjestu u belgijskom prvenstvu s jedanaest bodova manje od vodećeg Genka. Halilović bi mogao debitirati u nedjelju u derbiju protiv petoplasiranog Anderlechta.

Posljednji hrvatski nogometaš koji je igrao za Standard bio je Duje Čop koji je ljetos od tamo otišao na posudbu u španjolski Valladolid. Standard je klub iz industrijskog grada Liega iz frankofonog južnog dijela Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.