Hazard odbio produžiti ugovor za Chelsea: Prelazi li u Real Madrid?

Foto: fah

Belgijski nogometni reprezentativac Eden Hazard (26) odbio je produžiti ugovor za Chelsea i sve je bliže prelasku u redove Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov sadašnji ugovor traje do 2020. godine, no ‘Bluesi’ su mu ponudili nastavak suradnje. Međutim, belgijski majstor je odbio ponudu.

“Eden je odbio produžiti ugovor jer se nada ponudi iz Real Madrida,” kazao je njegov otac Thierry Hazard u razgovoru za Le Soir. Međutim, tata Hazard je dodao kako do sada nije bilo nikakvog kontakta sa španjolskim velikanom.

Realov trener Zinedine Zidane obožava Hazarda i već je nekoliko puta naglasio kako bi ga želio vidjeti u taboru ‘Kraljevskog kluba’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam što će se u budućnosti dogoditi s mojom karijerom, ali bilo bi sjajno kada bi zaigrao za Zidanea,” kazao je nedavno Hazard.

Belgijanac je ove sezone u 17 nastupa zabio pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.