Hazard propušta El Clasico, Zidane poručio kako to nije problem

Foto: fah

Belgijski nogometaš Eden Hazard prije godinu dana je kao veliko pojačanje stigao iz Chelseaja u Real Madrid. No nije sve krenulo kako je on sam očekivao i kako su prije svega sami navijači očekivali. Naime, od dolaska na Santiago Bernabeu Hazard ima jako puno problema s ozljedama, nedavno se ipak uspio vratiti na teren, no već poslije nekoliko utakmica ponovno je ”zaradio” ozbiljniju ozljedu zbog čega još uvijek nije na raspolaganju treneru Zinedine Zidaneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju španjolskih medija Hazard bi se ipak uskoro ponovno mogao vratiti na teren te bi trebao biti spreman za najveći derbi španjolskog nogometa protiv Barcelone koji se igra za desetak dana. Međutim, Realu bliska Marca objavila je danas kako je malo vjerojatno da će belgijski nogometaš biti spreman za veliki derbi španjolskog nogometa te da će propustiti prvi ovosezonski El Clasico.

Zanimljivo da je trener Zidane poručio kako to nije veliki problem te je dodao kako mu je jedna stvar puno važnija. Naime, francuski je stručnjak poručio liječnicima da ne žure s oporavkom Hazarda te da je najbitnije da sada rade na tome kako bi on ostao psihički jak s obzirom kako je jasno koliko je razočaran sa svime što mu se događa otkako je stigao na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.