Herrera: Bit ćemo večeras kao domaća momčad

“Legije meksičkih navijača pokušat će pomoći svojoj reprezentaciji u zadnjoj utakmici u skupini A da dođe do pobjede nad Hrvatskom i tako se plasira u osminu finala svjetskog prvenstva u Brazilu”, izjavio je izbornik Meksika Miguel Herrera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će meksički navijači biti u većini na Pernambuco areni u Recifeu u zadnjoj utakmici u skupini A večeras. Meksiku je potreban neriješen rezultat za plasman u osminu finala, dok Hrvatskoj treba pobjeda.

“Kada ste ih čuli kako pjevaju himnu na utakmici protiv Brazila, naježili ste se. To je pokazalo da će se Meksikanci čuti večeras i da ćemo biti kao domaća momčad večeras”, kazao je Herrera.

Herrera je kazao da će protiv Hrvatske na teren istrčati ista momčad koja je u srazu protiv Brazila odigrala 0-0 te da ga ne uznemiruju vijesti da hrvatski izbornik Niko Kovač ima plan poraziti Meksiko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da obje momčadi vole napadati. Sutra je utakmica i onda nakon toga za jednu od momčadi više nema sutra”, rekao je 46-godišnji Herrera. “Dat ćemo sve od sebe da se vratimo u naš kamp i pripremimo za sljedeću utakmicu.”

Meksički izbornik misli da je veći pritisak na Hrvatskoj, ali ističe da su ulozi visoki za obje reprezentacije.

“Mislim da je pritisak na obje momčadi, igramo za mjesto na svjetskom prvenstvu. Logično je da je na nama manji pritisak. Oni moraju doći i pobijediti, ali mi ćemo činiti sve što smo i do sada činili.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meksiko i Brazil u skupini A imaju po četiri boda, ali Brazilci imaju bolju gol razliku. Hrvatska je treća s tri boda, a Kamerun je eliminiran jer je izgubio prve dvije utakmice.

Meksiku je za prolaz dalje dovoljan i neriješen rezultat, dok Hrvatska mora pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.